Gostilna Danica :

Ponovno vabljeni med nas spomladi 2021!

Pri nas po novem ne boste samo dobro jedli temveč tudi dobro spali! Tradicija, ki navdušuje. V novi preobleki na pristen in edinstven način. Hiša domače, bohinjske kulinarike, kjer boste od maja 2021 lahko uživali v avtentično zasnovanih sobah in apartmajih in se počutili kot zelenem objemu narave in odmaknjenosti.

Gostilna Danica, Bohinj

Hiša domače kulinarike in sproščenega vzdušja je sestavni del kampa Danica. Prijeten alpski ambient, domačnost postrežbe in izbor lokalnih bohinjskih dobrot dopolnjuje še ponudba vrhunskih kulinaričnih doživetij in bogata vinska karta. Pestra ponudba jedi je že sama po sebi dober razlog za kosilo ali večerjo v gostilni Danica, zeleni objem v miru in odmaknjenosti pa bo vaš užitek samo še povečal. Po kosilu priporočamo izposojo koles in idiličen pobeg s kolesom ob Savi Bohinjki po bohinjski krožni kolesarski poti.

NOVO_Gostišče_Danica

V cvetočem mesecu maju 2021 vas vabimo, da nas obiščete!

Preprosto ne smete zamuditi priložnosti, da se naužijete pristnosti okusov v gostilni in udobja v domačno zasnovanih sobah ali apartmajih.V cvetočem mesecu maju 2021 vas vabimo, da nas obiščete, saj preprosto ne smete zamuditi priložnosti, da se naužijete pristnosti okusov v gostilni in udobja v domačno zasnovanih sobah ali apartmajih.

Pri nas bo bohinjsko na prvem mestu.

Naša ponudba bo obsegala: • hišne jedi s certifikatom Bohinjsko/From Bohinj, • izbor preprostih bohinjskih jedi • sezonske specialitete in zdrave sladice, • bogato vinsko spremljavo, aperitive in brezalkoholne napitke, • menije za pogostitve, catering in praznovanja, • sodobno, domačno in prijetno opremljene sobe in apartmaje.

Kje nas najdeš?

Gostilna Danica
Triglavska 60,
4264 Bohinjska Bistrica

Koordinate za GPS

N:
46°16’36.8″
E:
13°53’16.0″

Telefon in e-pošta

00386 (0) 45 751 619, 00386 (0) 45 746 010

[email protected]

Pelji me do gostilne Danica (Google Maps)

Pogosta vprašanja

 • Kako priti do Gostilne Danica?

  Do gostilne Danice lahko pridete po glavni cesti iz smeri Bohinjska Bistrica - Bohinjsko jezero in prav tako iz smeri Bohinjsko jezero - Bohinjska Bistrica. Do nas vas bodo vodile oznake za Kamp Danica - Gostilna Danica.

 • Ali obstaja dostop z javnim prevozom?

  Da, v neposredni bližini je glavna avtobusna postaja v Bohinjski Bistrici, približno 1 km proč pa je tudi železniška postaja.

 • Ali lahko prekličem rezervacijo?

  Rezervacijo lahko prekličete najmanj 24 ur pred prihodom.

 • Obratovalni čas

  Gostilna Danica od 31.8.2020 do pozne spomladi NE OBRATUJE zaradi prenove.

Pogovor z recepcijo
Clean database